11 februari 2008

Alexander Döll naar Hill & Knowlton als Group Manager Corporate Communications

Alexander Döll (1971) is in dienst getreden als Group Manager Corporate Communications bij Hill & Knowlton
Alexander is een allround communicatieadviseur en heeft ruim 10 jaar ervaring in (interne) communicatie en corporate communicatie management. Hij wordt eindverantwoordelijk voor een divers (internationaal) klantenpakket binnen Hill & Knowlton op het gebied van ondermeer reputatie-, issue- en crisismanagement. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Corporate Communications Group, inclusief de activiteiten op het gebied van Change & Internal communications.
Alexander begon zijn carrière bij KLM en werkte daarna een aantal jaren bij een full service communicatiebureau in Den Haag. Voorafgaand aan zijn start bij Hill & Knowlton werkte Alexander ruim 5 jaar bij Schiphol Group als manager Interne Communicatie en manager Communicatieteam.


Jeroen van Seeters, CEO Hill & Knowlton Nederland: "Alexander versterkt met zijn kennis en gedrevenheid het leiderschap voor onze sterke Corporate Communicatie praktijk. Zijn ervaring op het gebied van reputatie management en maatschappelijk draagvlak zoals hij onder meer bij KLM heeft opgedaan, zijn van grote waarde voor klanten en collega's van ons bureau."