Nieuws

15 mei 2019
Verpakkingen hebben een belangrijke functie. Maar we leven ook in een nieuwe realiteit: onze samenleving heeft een afvalprobleem. Dat stelt merken voor nieuwe uitdagingen, maar biedt ook fantastische kansen voor een geweldige innovatie boost. Wij dagen onze klanten graag uit en helpen ze om de juiste keuzes te maken in hun duurzaamheidsstrategie en positionering.
15 mei 2019
De tragische gebeurtenissen van onlangs in Utrecht en de zeer impactvolle technische problemen met de Boeing 737 Max tonen opnieuw aan dat een crisis zich vaak onverwacht aankondigt en grote impact heeft. Nu zijn bedrijven en overheden over het algemeen goed voorbereid op dergelijke gebeurtenissen. Maar bent u er klaar voor als zich een issue binnen uw organisatie voordoet van minder grote omvang? Een incident dat grote impact heeft op uw bedrijfsvoering en de reputatie van uw merk of organisatie?
15 mei 2019
‘translating strategies into hearts, minds and daily action’
José Tijssen geeft haar visie op transformatie en waardecreatie door inclusieve communicatie, in organisaties die worden overgenomen door Private Equity (PE) partijen. Daar waar PE excelleert in het creëren van financiële waarde, vergeet zij echter vaak dat noodzakelijke fundamentele veranderingen impact hebben op mensen. Zonder steun van deze mensen is de kans klein dat verandering beklijft.