Paul Luijten

Paul Luijten

Associate Director
Paul Luijten werkt als externe Associate Director samen met de vaste adviseurs van Hill+Knowlton aan complexe klantvraagstukken. Daarnaast is hij een deel van zijn tijd verbonden aan Schiphol Group als Sr. Director External Relations.

Paul Luijten heeft een lange staat van dienst op het gebied van zowel Corporate Communicatie als van Public Affairs. Hij was ruim 15 jaar verbonden aan een communicatieadviesbureau en daarna gedurende 13 jaar directeur Corporate Affairs van Schiphol Group.

Paul was 12 jaar lid van de Gemeenteraad van Amsterdam en daarna, van 1995 tot 2007, lid van de Eerste Kamer der Staten Generaal voor de VVD.

Hij is maatschappelijk erg betrokken. Zo was hij o.a. voorzitter van de Raad van Toezicht van Amsterdam Marketing (Iamsterdam), lid van het bestuur van het Koninklijk Concertgebouw Orkest en voorzitter van de Raad van Commissarissen van AT5.

Op dit moment is hij lid van de Raad van Toezicht van Artis, lid van de Raad van Commissarissen van Okura, bestuurslid van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht van Janine Jansen en voorzitter van de Permanente Scoutingscommissie van de VVD.
 

email: paul.luijten@hkstrategies.com