Machteld Merens

Machteld Merens

Communications Director & Practice Lead Corporate Practice
Machteld heeft meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen en managen van multi-market corporate communicatieprogramma’s en heeft een sterk track record opgebouwd in het vertalen van bedrijfsstrategie naar thought leadership programma’s en content, met inbegrip van reputatiemanagement, mediarelaties en medewerkerscommunicatie.
 
Met haar expertise binnen corporate communicatie, in combinatie met de brede ervaring binnen financiële en M&A communicatie, sluit haar werk naadloos aan bij de vraagstukken van opdrachtgevers. Machteld was van 2003 tot 2007 al werkzaam bij Hill+Knowlton Strategies als consultant in financial en corporate communications.
 
In de afgelopen 10 jaar was Machteld bij Randstad Holding als Director Group Communications verantwoordelijk voor in- en externe communicatie. Inclusief het uitrollen van global concepten en programma’s in bijna 40 landen, daarbij nauw samenwerkend met lokale communicatie- en programmamanagers. Daarnaast is zij nauw betrokken geweest bij de vele fusies en overnames van de onderneming, evenals de bijbehorende integratieprojecten.

telefoon: +31 20 404 47 07
email: Machteld.Merens@hkstrategies.com