Een greep uit ons werk
Ontmoet onze senior adviseurs

Stakeholders – consequente doelgroepencommunicatie

Hill+Knowlton Strategies zet bij de ontwikkeling en uitvoering van stakeholder communicatie sterk in op de inzet van geïntegreerde programma's. Daarin wordt dezelfde boodschap op verschillende niveaus overgebracht, met maximale aandacht voor coherentie en afstemming.

 
Stakeholders Hill+Knowlton Strategies
Communiceren met verschillende doelgroepen kan vandaag de dag niet zonder coördinatie. Een combinatie van verschillende solo-acties op de separate doelgroepen is gedoemd te mislukken. Want wie vandaag wordt aangesproken als consument, speelt morgen de rol van ondernemer en zakelijke klant en andersom.
 
Rechtstreeks contact met bedrijven
Hill+Knowlton Strategies heeft als modern, mondiaal opererend communicatieadviesbureau veel oog voor burgerjournalistiek en social media. Consumenten en werknemers hebben immers via blogs en sociale media meer dan ooit rechtstreeks contact met bedrijven, overheidsorganisaties en instellingen. Alleen een goed doordachte communicatiestrategie voor alle relevante stakeholders leidt tot verstandige en effectieve stakeholdercommunicatie.
 
Hill+Knowlton Strategies is met multi-stakeholder communicatieprogramma’s onder meer succesvol geweest voor telefoonbedrijven, industriële ondernemingen en food producenten