Een greep uit ons werk
Ontmoet onze senior adviseurs

Message development – sterke boodschappen ontwikkelen

Met de message development ervaring van onze consultants slaagt u er in boodschappen te creëren waarmee u klanten trekt, investeerders adequaat informeert en reputatieschade beperkt in tijden van crisis.

 
Message Development Hill+Knowlton Strategies
Wat is de kracht van uw onderneming? Wat zijn de essentiële voordelen van uw product of dienst? Wat is de kern van nieuwe toekomstvisie? Het vergt een scherpe professionele blik en veel ervaring om kernboodschappen over organisaties en producten helder te verwoorden. Kernboodschappen die de pijlers vormen onder uw communicatiestrategie.
 
Communicatieadviesbureau Hill+Knowlton Strategies gebruikt daarbij een eigen, bewezen methodiek. Samen met klanten formuleren wij sterke boodschappen die blijven ‘hangen’. Samen bouwen wij een werkbare ‘story house’, waarmee effectieve communicatie mogelijk wordt met stakeholders.
 
Onze aanpak is pragmatisch. Informatie over organisatie en/of producten en diensten wordt tijdens aansprekende workshops samen met de klant uitgewerkt in een serie kernboodschappen en ‘facts & figures’ die worden gebruikt in contacten met de media.