Een greep uit ons werk
Ontmoet onze senior adviseurs

Mediatraining – krachtig en evenwichtig uw boodschap overbrengen

Niet alleen de inhoud van uw boodschap, maar ook de wijze waarop u deze uitdraagt, bepaalt hoe uw bedrijf, merk of product in de redactionele kolommen komt. De maatwerk trainingen van Hill+Knowlton Strategies zijn volledig toegespitst op de specifieke behoeften van de woordvoerder.

 
Mediatraining Hill+Knowlton Strategies
Onze maatwerk mediatrainingen zijn een belangrijk onderdeel van het rijke aanbod van ons communicatieadviesbureau. Onze mediatrainers helpen u bij het voorbereiden van uw boodschappen en uw contacten met journalisten. Zij trainen u in het overbrengen van uw boodschappen, op zodanige wijze dat journalisten ze interessant en de moeite van het opschrijven waard vinden.
 
De ultieme test
Daarmee is de mediatraining de ultieme test voor uw communicatiestrategie én voor uw boodschappen. Tijdens de training krijgt u nuttige feedback van een ervaren journalist, waardoor u nog beter in staat bent uw boodschap te laten aansluiten bij de agenda van de media.
 
U leert de technieken, de do’s en don’ts en de houding en aanpak waarmee u als woordvoerder krachtig en evenwichtig overkomt. Als goed woordvoerder houdt u de controle over crises en brengt u de voordelen van een product of dienst op aansprekende wijze onder de aandacht.
 
Met als waardevolle bonus van goed woordvoerderschap: een goed verhaal in de krant, op de televisie en op de radio. En: een positief mediaklimaat, resulterend in een goede reputatie waarvan uw organisatie nog jaren voordeel geniet.
 

Voor meer informatie :

Ariën Stuijt
Communications Director

telefoon: +31204044707
email: arien.stuijt@hkstrategies.com