Een greep uit ons werk
Ontmoet onze senior adviseurs

Interne communicatie – realistisch communiceren met medewerkers

Realistisch communiceren met medewerkers over de visie, de strategie, het beleid en de toekomst van een organisatie, levert in de adviespraktijk van Hill+Knowlton Strategies uitstekende resultaten op. Weloverwogen interne communicatie kent vele vruchten.

 
Interne communicatie Hill+Knowlton Strategies
Dat mensen het kapitaal én de toekomst vormen van organisaties, realiseert elk bedrijf zich. Hill+Knowlton Strategies staat voor realistisch en transparant communiceren met medewerkers. Dat heeft veel voordelen.
 
Identificeren met bedrijfsdoelen
Goede interne communicatie helpt de mensen in een organisatie begrijpen wat hun bijdrage is aan de organisatie, ze kunnen zich beter identificeren met de bedrijfsdoelen en werken gemotiveerd aan hun taken.
 
Goede communicatie met medewerkers levert op den duur ook een goede voedingsbodem op voor verandering. Medewerkers zijn er trots op om voor de organisatie te werken en gedragen zich als bevlogen ambassadeurs voor merken en producten.
 
Langs deze weg leidt goede interne communicatie direct en indirect tot succes. Onze consultants helpen u graag een goede verstandhouding op te bouwen met de medewerkers.
 
Hill+Knowlton Strategies heeft op dit vlak onder meer opdrachtgevers geadviseerd als RTL, Silvo en de postkantoren.