Een greep uit ons werk
Ontmoet onze senior adviseurs

Corporate communicatie – reputaties versterken

De corporate practice van communicatie-adviesbureau Hill+Knowlton Strategies is sterk in het veranderen en versterken van de reputatie van bedrijven en instellingen en in het voorkomen en herstellen van reputatieschade.

 
Corporate communicatie Hill+Knowlton Strategies
De samenleving verwacht geloofwaardigheid en transparantie van het bedrijfsleven. Ondernemingen maken zich – terecht – druk over reputatie: een goede reputatie vereenvoudigt het vinden van business partners, het bouwen van marktaandeel, het versterken van aandeelhouderswaarde en het aantrekken van getalenteerd personeel.
 
Grotere uitdagingen
De status van de reputatie wordt des te belangrijker nu de communicatieve uitdagingen groter worden. Klanten worden veeleisender, stakeholders zijn kritischer, er is meer financiële wetgeving en het bedrijfsleven wordt steeds vaker verantwoordelijk gehouden voor ontwikkelingen in de samenleving.
 
Communicatiestrategie
Communicatie-adviesbureau Hill+Knowlton Strategies biedt een geïntegreerde benadering, met financiële communicatie, interne-, marketing- en corporate communicatie. Gespecialiseerde teams denken met u mee over uw communicatiestrategie en ondersteunen u op het gebied van reputatiemanagement, crisis- en issue management, (re)branding en CEO & board positionering.
 
Onze consultants brengen met u de belangrijkste issues in kaart, bepalen de kernboodschappen en kiezen een communicatiestrategie – desgewenst met inbegrip van een social media strategie – om alle stakeholders te bereiken. Indien gewenst ondersteunt Hill+Knowlton Strategies u ook in de uitvoering.
 
AkzoNobel, Deloitte, Brocacef, Jumbo, NetApp, Rabobank, NS, Wonam en Vastned zijn enkele voorbeelden van onze opdrachtgevers die wij adviseren op het gebied van Corporate Communicatie.