Een greep uit ons werk
Ontmoet onze senior adviseurs

Diensten

Corporate communicatie Hill+Knowlton Strategies
De corporate practice van communicatie-adviesbureau Hill+Knowlton Strategies is sterk in het veranderen en versterken van de reputatie van bedrijven en instellingen en in het voorkomen en herstellen van reputatieschade.
 
lees meer »
Financial / M&A communications Hill+Knowlton Strategies
Financial communications/ M&A / IPO Communications

Hill+Knowlton Strategies is the leading Financial and M&A / IPO communications consultancy agency in the Dutch market and is the trusted advisor of Management and Supervisory Boards of Dutch and foreign companies
lees meer »
Public Affairs Hill+Knowlton Strategies
Hill+Knowlton Strategies is een bureau voor PR en PA met kantoren in Amsterdam en Den Haag. Wij zijn onderdeel van een groot internationaal PR- en public affairs netwerk met kantoren in Brussel en andere hoofdsteden in de wereld. Als het er echt om gaat zijn wij uw regisseur van communicatie die is gericht op het beïnvloeden van de politieke en publieke opinie. Wij creëren een positief klimaat voor de acceptatie van uw ondernemingsstrategie.
 
lees meer »
Corporate Marketing Hill+Knowlton Strategies
De voorkeur voor een succesvol consumentenproduct en voor het bedrijf erachter zijn onlosmakelijk verbonden. Corporate Marketing is dan ook een belangrijke kernactiviteit van Hill+Knowlton Strategies.

 
lees meer »
Change Communications Hill+Knowlton Strategies
Hill+Knowlton Strategies ontwikkelt en implementeert omvangrijke communicatieprogramma’s ter ondersteuning van bedrijfskritieke veranderingen van organisaties. 
lees meer »
Strategic Intelligence Hill+Knowlton Strategies
Hill+Knowlton Strategies beschikt als enige communicatieadviesbureau in Nederland over een Strategic Intelligence afdeling. Wij hebben deze opgericht vanuit het besef dat het beste advies niet mogelijk is zonder diepgaand inzicht in omgevingsfactoren die invloed hebben op de situatie bij onze klanten.
 
lees meer »
Digital Communications Hill+Knowlton Strategies
Ons communicatieadviesbureau biedt strategisch advies en praktische begeleiding bij Digital Communications – ‘het nieuwe communiceren’ met de klant, de potentiële klant, en alle andere stakeholders waarmee uw organisatie te maken heeft.
 
lees meer »
Toezicht en publicatie - hoe houdt u regie bij publicatie door toezichthouders?
Nederland kent een groeiend aantal toezichthouders voor diverse sectoren en onderwerpen zoals: De Nederlandse Emissie autoriteit, de Kansspel Autoriteit, het Commissariaat voor de Media, de Autoriteit Consument en Markt, het Agentschap Telecom, de Inspectie Leefomgeving, de Inspectie SZW, de Nederlandse Voedsel en waren autoriteit, de Inspectie voor de Gezondheidszorg, Milieudienst Rijnmond DCMR, Autoriteit Financiële Markten, College Bescherming Persoonsgegevens en De Nederlandsche Bank. Ook de Belastingdienst rekenen we tot deze groep.
 
lees meer »
Issues & Crisis management Hill+Knowlton Strategies
Een crisis komt altijd onverwacht en kan in zeer korte tijd enorme financiële en reputatieschade aanrichten. Hill+Knowlton Strategies staat organisaties bij met een schat aan ervaring op het gebied van crisiscommunicatie, om schade zo veel mogelijk te voorkomen en te herstellen.
 
lees meer »
Hill+Knowlton Strategies - Flight School
Breng de theorie van crisiscommunicatie in praktijk met Flight School, de realtime crisis-simulatietool van Hill+Knowlton Strategies. Met de Flight School ervaart u zelf in welke mate uw organisatie en communicatieteam voorbereid is om een reputatie onder druk te beschermen…
 
lees meer »
M&A communications throughout Europe - creating deal acceptance
The European Financial+M&A Practice at Hill+Knowlton Strategies offers communications counsel for national and transnational M&A transactions across Europe. The team of M&A communications experts, who have an impressive track record of impactful transactions, provide strategic advice in close consultation with external financial and legal counselors.
 
lees meer »
Interne communicatie Hill+Knowlton Strategies
Realistisch communiceren met medewerkers over de visie, de strategie, het beleid en de toekomst van een organisatie, levert in de adviespraktijk van Hill+Knowlton Strategies uitstekende resultaten op. Weloverwogen interne communicatie kent vele vruchten.
 
lees meer »
Stakeholders Hill+Knowlton Strategies
Hill+Knowlton Strategies zet bij de ontwikkeling en uitvoering van stakeholder communicatie sterk in op de inzet van geïntegreerde programma's. Daarin wordt dezelfde boodschap op verschillende niveaus overgebracht, met maximale aandacht voor coherentie en afstemming.
 
lees meer »
Mediatraining Hill+Knowlton Strategies
Niet alleen de inhoud van uw boodschap, maar ook de wijze waarop u deze uitdraagt, bepaalt hoe uw bedrijf, merk of product in de redactionele kolommen komt. De maatwerk trainingen van Hill+Knowlton Strategies zijn volledig toegespitst op de specifieke behoeften van de woordvoerder.
 
lees meer »
Message Development Hill+Knowlton Strategies
Met de message development ervaring van onze consultants slaagt u er in boodschappen te creëren waarmee u klanten trekt, investeerders adequaat informeert en reputatieschade beperkt in tijden van crisis.
 
lees meer »
Sportcommunicatie Hill+Knowlton Strategies
Hill+Knowlton Strategies ondersteunt organisaties in de sport bij het op consistente en effectieve wijze organiseren van mediarelaties en sponsoring-inspanningen rond teams, activiteiten en evenementen, met maximale en positieve media-aandacht als resultaat.
 
lees meer »
Merk en positionering Hill+Knowlton Strategies
Hill+Knowlton Strategies heeft uitgebreide ervaring in positionering en ontwikkeling van merken. Met een pragmatische aanpak koppelen onze consultants de visie van de organisatie in korte tijd gekoppeld aan de gewenste merkuitstraling én communicatiestrategie.
 
lees meer »
Reputatiemanagement Hill+Knowlton Strategies
Juist in moeilijke tijden, als de reputatie van een bedrijf of organisatie onder druk staat, ondersteunt Hill+Knowlton Strategies opdrachtgevers met hun reputatiemanagement. Op die momenten komt onze expertise op gebied van crisiscommunicatie en issues management aan de orde.
 
lees meer »
Communicatiestrategie Hill+Knowlton Strategies
Hill+Knowlton Strategies ondersteunt bedrijven en organisaties bij het ontwikkelen van hun communicatiestrategie. In onze filosofie gaat het daarbij om een strategie die onmiskenbaar bijdraagt aan de belangen en (business) doelstellingen van de organisatie in kwestie.
 
lees meer »