Rolf Harbers

Rolf Harbers

Senior Consultant Corporate Communications en Public Affairs
Rolf werkt veelal op opdrachten waarin Public Affairs en Corporate Communicatie samenkomen. Enkele voorbeelden: hij werkte mee aan het neerzetten van KPN als de eerste en beste aanbieder van 4G in Nederland, hij is verantwoordelijk voor de press office en profilering van betaalschema Visa in de Nederlandse markt en hij stond diverse ondernemingen bij in het stakeholdermanagement rond financiële en M&A-trajecten.

Voordat Rolf in dienst trad bij Hill+Knowlton Strategies, werkte hij als voorlichter in het Europees Parlement. Als eindverantwoordelijke voor een klein team behartigde hij vanuit Den Haag de belangen van de Europarlementariërs richting pers, partij en kiezers in Nederland. Ook leverde hij zijn bijdrage aan gemeentelijke, nationale en Europese verkiezingscampagnes. De kennis(sen) en ervaring die hij in het politieke bedrijf op deed, komen hem in zijn huidige rol als adviseur van pas.

Rolf begon zijn werkende bestaan bij Sabel Communicatie. Als tekstschrijver en projectmanager werkte hij daar voor bedrijven, ngo’s en ministeries. Hij studeerde geschiedenis en deed een minor journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen en liep tijdens zijn studie stage bij weekblad HP/De Tijd. 

telefoon: +31204044707
email: Rolf.Harbers@hkstrategies.com